• De Crime Compagnie bestaat 10 jaar en trakteert!

  Uitgeverij De Crime Compagnie bestaat 10 jaar en trakteert daarom de lezers! Gedurende de hele maand juni zijn alle eerder verschenen ebooks te koop voor 1,99! (originele prijs 8,99). Dat is wel een hele mooie actie voor liefhebbers van dit genre. Ook kun je een gratis jubileum ebook downloaden.

 • Fluister

  Unieke samenwerking tussen Nederlandse uitgevers, boekhandels en partners.

  Fluister is een nieuw platform van Nederlandse bodem dat gebruikers met een abonnement onbeperkt toegang biedt tot een enorme hoeveelheid aan luisterboeken, e-books en podcasts.

 • Auteur van de maand mei is Cilla en Rolf Börjlind!

  De webshop ebook.nl kiest iedere maand een auteur van de maand waarvan zij de ebooks extra afprijzen. Deze maand zijn dat de ebooks van het thriller-schrijvesduo Cilla en Rolf Börjlind!

 • podcast luisteren

  Het Nederlandse podcastlandschap verandert vanaf vandaag radicaal

  Podcastabonnementsdienst Podimo is vanaf vandaag live in Nederland. Bij Podimo krijg je toegang tot podcasts en de populairste audioboeken. Voor €4,99 per maand kun je beginnen met luisteren. Een soort Netflix of Spotify voor Podcasts dus!

 • duurzaam alternatief

  Is digitaal lezen een duurzaam alternatief?

  Duurzaamheid en bewust omgaan met het milieu zijn steeds belangrijker wordende aspecten binnen onze samenleving. Zoals je weet, kan papiergebruik ook behoorlijk milieuvervuilend zijn. Maar hoe kun je nou milieuvriendelijk of duurzaam lezen? En is digitaal lezen een duurzaam alternatief? Wij hebben het voor je uitgezocht! 

 • Top 100 e-books 2021

  eBook.nl heeft ook voor het jaar 2021 weer een top 100-lijst gemaakt, waarin de bestverkochte e-books van dat jaar worden benoemd. Op nummer 1 pronkt de wereldbekende titel ‘De zevende zus’. Welke van deze e-books heb jij al gelezen of moet je het komende jaar gaan lezen?

 • De nieuwe boekentrend: Booktok

  #BookTok, misschien heb je de term al wel eens voorbij zien komen. Deze hashtag wordt veelal gebruikt op Tiktok, waaronder gebruikers hun favoriete boeken delen. BookTok heeft er ook nog eens voor gezorgd dat veel jongeren weer boeken openslaan!