De webshop ebook.nl kiest iedere maand een auteur van de maand waarvan zij de ebooks extra afprijzen. Deze maand zijn dat de ebooks van het thriller-schrijvesduo Cilla en Rolf Börjlind!

Populaire thrillers uit Zweden!

Klik hier voor alle aanbiedingen op de ebooks van Cilla en Rolf Borjlind op ebook.nl

Cilla en Rolf Börjlind zijn populaire schrijvers van thrillers en scenario’s uit Zweden. Hun crimeseries en -films hebben  sterke plots, waarin charismatische personages met levensechte conflicten worstelen. Bovendien worden hun verhalen gekenmerkt door maatschappelijke betrokken onderwerpen. Samen hebben ze  scenario’s voor 44 films voor bioscoop en tv  geschreven, waaronder 26 Martin Beck-films. Ze schreven tevens de scenario’s voor diverse tv-series. En natuurlijk ook thrillers in (e-) boekvom! Die nu dus bij eBook.nl de hele maand mei 2022 bijna allemaal voor €4,99 te koop zijn!

Serie met zeven spannende ebooks

Hun thrillerboekenserie over Olivia Rönning en Tom Stilton wordt in dertig landen verkocht. De eerste twee delen bewerkten ze zelf tot de tv-serie Springvloed, die ook op Netflix te zien is Inmiddels telt de boekenreeks over Rönning en Stilton zeven  delen: Springvloed, De derde stem, Zwarte dageraad, Wiegelied, Koudvuur ,Bevroren goud en De Samaritaan. Deze laatste is net verschenen en en bestormde meteen de bestseller top 60 lijst!

Meer zien en horen?

Van dit veelzijdige schrijverduo is natuurlijk veel te zien aan series en films. Hieronder hebben we voor jou de trailer van Springvloed geselecteerd, als ook een boektrailer bij Bevroren Goud en een podcast over Springvloed. Veel lees-, kijk en luisterplezier!

Podcast over boeken

Verder lezen

Klik hier om meer te lezen over hoe je ebooks kunt kopen bij ebook.nl zonder ergens aan vast te zitten.

Deel dit bericht met andere liefhebbers van ebooks, luisterboeken en podcasts!