Ben je gek op thrillers en wil je graag een aantal nieuwe bloedstollende titels ontdekken? Wij hebben de 3 leukste podcasts over thrillers voor je op een rijtje gezet. In deze podcasts wordt er over spraakmakende boeken gepraat, waaronder thrillers. Perfect als je geen genoeg kunt krijgen van dit meeslepende genre!

1. Athenaeum boekhandel

In de podcasts van Athenaeum Boekhandel beluister je podcasts die in de boekenwinkel zijn opgenomen en gesprekken met bekende schrijvers. Verschillende afleveringen gaan over thrillers! Onze favoriete aflevering is ‘A.J. Finn over De vrouw in het raam’. Je luistert naar Jan van Mersbergen in gesprek met de mega populaire thrillerschrijver A.J. Finn. Deze podcast is te beluisteren via Spotify, Itunes en athenaeum.nl.

2. Read or dead

Een populaire engelstalige podcast over thrillers is Read or Dead. De huiveringwekkende naam van de podcast komt helemaal tot zijn recht. Werelds spannendste en meest mysterieuze boeken komen namelijk in deze podcast aan bod! Je luistert deze podcast over thrillers via onder andere Spotify.

3. Onze boekencast

De meest spannende boeken worden ook in de podcast Onze Boekencast besproken. Ook romans en fantasyboeken komen aan bod. De gezellige programmamakers van deze podcast delen hun favoriete thrillers met je. En ze hebben een goede smaak, vinden we! Onze Boekencast is te beluisteren via Spotify.

Deel dit artikel met je vrienden!