De namen Lee Child of Jack Reacher heb je vast wel eens voorbij horen komen. Child heeft een serie aan bestsellers op zijn naam staan, waarvan er al 2 verfilmd zijn. Lees in dit artikel alles over de nieuwste Jack Reacher-serie, verwacht in 2022 en de beste Jack Reacher e-books.

Je kent ze misschien wel, de wereldbekende boeken over Jack Reacher geschreven door Lee Child. Denk bijvoorbeeld aan zijn debuut Jack Reacher Killing Floor en Jack Reacher De Wachtpost. In totaal heeft Child maar liefst 27 Jack Reacher-thrillers geschreven!Er zijn ook al twee boekverfilmingen verschenen van de thrillerschrijver, One Shot en Jack Reacher: Never Go Back. Je hebt ze misschien wel gezien, waar Tom Cruise op het beeldscherm straalde.

Verwacht in 2022: Jack Reacher-serie

Goed nieuws: 2022 heeft nog een verfilming van de Jack Reacher-serie voor ons in petto! De verfilming zal de vorm krijgen van een serie, genaamd Reacher. Deze staat vanaf 4 februari op Amazon Prime Video.

We weten inmiddels dat Alan Ritchson de rol van Jack Reacher op zich zal nemen. In de trailer van de Jack Reacher-serie kun je alvast een sneak peak op doen. Het eerste seizoen van de serie is gebaseerd op het boek Jack Reacher Killing Floor en brengt de afkomst van Reacher in beeld. Dus markeer 4 februari 2022 in je agenda, want dit belooft een bloedstollende serie te worden!

De beste Jack Reacher e-books

Zoals je begrijpt, zijn wij echte fans van de boeken van Lee Child. Onderstaande titels zijn onze favoriete Jack Reacher-verhalen. Benieuwd naar de andere boeken? Op eBook.nl vind je alle, door Child, geschreven boeken!

1. Jachtveld

Dit boek is Lee Child zijn debuut en die mag niet van dit lijstje ontbreken. Jachtveld is met meerdere prijzen bekroond en moet je een keer gelezen hebben!

2. Nachthandel

Lekker ontspannen met een spannend boek? Kies dan voor Nachthandel! Dit boek uit de Jack Reacher-serie heeft een meeslepend verhaal en vormt een welgevormd vervolg op de voorgaande boeken.

3. Blauwe maan

Blauwe maan is het 24ste deel uit de Jack Reacher-serie. De bestsellerauteur voert de spanning flink op in de thriller, een echte pageturner!

Deel dit artikel met je vrienden!