Ben jij wel toe aan wat nieuw leesvoer en hou je van echte pageturners die je op het puntje van je stoel laten zitten? Dan komt dit toplijstje met nieuwe e-books als geroepen! Deze 10 e-books binnen het genre spanning en thrillers verschijnen er in april 2022. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?

De repair club, Charles den Tex

1. De Repair Club, Charles den Tex

We beginnen dit lijstje met De Repair Club van Charles den Tex. In deze spionagethriller lees je hoe John Antink, een gepensioneerde ex-chef van de geheime dienst, een Repair Club is begonnen met zijn vrienden. Een doodnormale dag binnen de Repair Club wordt John benaderd door een onbekende man. De man heeft naast een typemachine ook een pistool én een wel hele vreemde opdracht bij zich. Deze ‘reparatie’ zet het leven van John op zijn kop.

Roadtrip, Suzanne Vermeer

2. Roadtrip, Suzanne Vermeer

Ook fans van de boeken van Suzanne Vermeer kunnen hun hart ophalen in april met het nieuwe boek Roadtrip. Paula en Theo gaan samen op roadtrip met een camper langs de Amerikaanse westkust. In Las Vegas komt Paula iemand uit haar verleden tegen. De paniek slaat toe, wanneer Theo nergens meer te bekennen na deze ontmoeting. De roadtrip waar het stel zo naar uitkeek, lijkt om te slaan in een levensechte thriller.

Mama Liegt, Marion van de Coolwijk

3. Mama liegt, Marion van de Coolwijk 

Wanneer Aisa haar oma komt te overlijden, vertelt zij een geheim deel van haar verleden. Zo blijkt oma een zus te hebben, Emma van Bemelen. Deze twee families, met elkaar verbonden sinds de Tweede Wereldoorlog, zetten het leven van Aisa op zijn kop.

Vaderskind

4. Vaderskind, Belinda Bauer

Een thriller zoals Vaderskind heb je nog nooit gelezen. Een krankzinnige moordenaar in Noord-Devon valt vrouwen op een lugubere wijze aan met het motief om hen van het leven te beroven. Wanneer er een lichaam wordt gevonden, neemt de tienjarige Rubi Trick zich voor om de dader te pakken. Samen met haar vader gaat ze deze, onmogelijk lijkende, missie aan.

De gunst, Nicci French

5. De gunst, Nicci French

Jude heeft haar leven goed op orde: een succesvolle baan als arts en gelukkig verloofd met Nat. Wanneer haar eerste liefde Liam na jaren opeens opduikt, lijkt haar bedaarde leventje om te slaan. De terugkeer van Liam brengt niet alleen een ex-liefde terug in Jude haar leven, maar ook geheimen, verzwijgingen en gevaar.

De Samatiraan

6. De samaritaan, Cilla En Rolf Börjlind        

Wanneer Olivia Rönning plots vermist raakt, gaan Lisa en Tom naar haar op zoek. De bijzondere quote die op de cover van dit boek staat weergegeven, ‘’Iemand die anderen wil helpen is niet altijd een goed mens’’, staat in deze nieuwe thriller centraal. Herkenbare en hedendaagse elementen, zoals coronaquarantaine en covid-vaccinaties komen ook in deze thriller naar voren en maken het verhaal nóg een tikkeltje meeslepender en extra realistisch.

Zondaar, Charlotte Link

7. Zondaar, Charlotte Link  

Zondaar vormt het derde deel in de serie van Charlotte Link en in dit nieuwe deel staat Kate Linville centraal. In deze nieuwe thriller lees je hoe Kate aan de slag gaat bij haar nieuwe baan bij de politie van Scarborough. Ze krijgt niet rustig de tijd om hier te wennen, want de eerste zaak wordt al snel aan haar toegewezen. Meerdere vrouwen zijn aangevallen door een man met een pistool. Wat is het verband tussen de slachtoffers en voor wie vormt deze dader een gevaar?

De Zwarte Wolvin, Juan Gómez-Jurado

8. De Zwarte Wolvin, Juan Gómez-Jurado

De Zwarte Wolvin neemt je mee naar Madrid, waar Antonia Scott en Jon Gutíerrez een lijk vinden aan de oever van een rivier. Wanneer het duo zich in wil zetten om deze zaak uit te zoeken, wordt hen bevelen naar Marbella te reizen. Een roemruchte, Russische man van de maffia is dood gevonden en zijn vrouw lijkt spoorloos verdwenen. Antonia en Jon gaan naar de vrouw op zoek, maar zij blijken niet de enige te zijn met deze bedoeling…

Een laatste uitweg S.A. Cosby

9. Een laatste uitweg, S.A. Cosby

In de nieuwe thriller ‘Een laatste uitweg’ lees je hoe Bug verleid wordt om zijn georganiseerde leven (tijdelijk) in te ruilen voor zijn bloedstollende verleden. Ooit stond Bug namelijk bekend als vluchtautobestuurder die voor geen kogel of bloedspetter bang was. Of zijn duistere opwelling het van zijn verstand gaan winnen, lees je in deze nieuwe thriller.

Anna V. Arjan Alberts

10. Anna V., Arjan Alberts 

Anna V. is een nieuw boek uit de Natan Z.-serie van Arjan Alberts. Zowel bekende als nieuwe personages komen in het verhaal naar voren en maken (onbewust) hun weg naar de ontknoping. Niet onbelangrijk om te benoemen: één van hen moet sterven. Deze nieuwe thriller is het laatste deel van de serie en staat garant voor een ondenkbaar plot. Je zult dit boek lezen, zittend op het puntje van je stoel.

Deel dit bericht met je vrienden