Wil je eens uitproberen of e-books iets voor jou zijn, maar wil je nergens aan vastzitten? E-books zonder abonnement zijn dan echt iets voor jou! In dit artikel geven wij je tips over waar je e-books kunt kopen zonder aan een abonnement vast te zitten. We tippen je ook over gratis e-books!

Er zijn tal van e-book abonnementen te vinden, waar je voor een vast maandelijks tarief (onbeperkt) e-books kunt lezen. Lijkt je dit wel wat? Lees dan ook onze blog ‘Welke e-book abonnementen zijn er allemaal?’. Maar als je eerst eens wilt ontdekken of e-books wel echt iets voor je zijn, raden we je aan om een e-book te kopen zonder abonnement. Het werkt net als het kopen van een papieren boek. Je betaalt eenmalig de prijs van het boek en het leesplezier kan beginnen! Je kunt de e-books direct lezen op je e-reader, smartphone, laptop of desktop en tablet.

E-books kopen op eBook.nl

eBook.nl verkoopt al ruim 20 jaar boeken en heeft in deze jaren een groot aanbod aan boeken opgebouwd. Je vindt er recent gepubliceerde boeken en de meest populaire titels. Denk hierbij aan de nieuwste romans van bekende auteurs, zoals Lucinda Riley en Paolo Cognetti. Ook de bloedstollende thrillers van bijvoorbeeld Suzanne Vermeer en David Baldacci zijn op eBook.nl te vinden. Ook niet verkeerd om te vertellen, is dat e-books echt niet zo duur hoeven te zijn. Op eBook.nl komen elke week nieuwe e-books in de aanbieding. Er zijn maar liefst 700 tot 1000 e-books dagelijks met korting te koop, soms wel tot 80%! Een pluspunt van eBook.nl is dat je hier zelfs gratis e-books kunt vinden! Gratis boeken lezen, wij wisten het wel…

De e-books van eBook.nl zijn op verschillende toestellen te downloaden, waaronder e-readers, smartphones en tablets.

E-books bol.com

Op Bol.com heb je keuze uit maar liefst 2 miljoen verschillende e-books. Voor een klein prijsje kun je hier je favoriete titels kopen. Na aankoop kun je de e-books openen in de gratis te downloaden Kobo ebook app of op je Kobo e-reader. Helemaal weg van de e-books? Kijk dan ook eens naar het Kobo Plus abonnement! Voor een klein maandtarief kun je dan een onbeperkt aantal e-books downloaden.

Bookspot.nl

Ook BookSpot.nl is een directe plek voor het kopen van een e-boek. Je vindt hier e-books vanaf slechts €3,99 in echte genres. Van kookboeken en romans tot fantasy en thrillers. De keuze is reuze! Je kunt de e-books na aankoop direct downloaden op je e-reader, smartphone of laptop.

Libris e-books

Libris biedt naast boeken en luisterboeken ook e-books aan. Vanaf €2,99 kun je hier al een meeslepende titel vinden. Daarnaast kun je iedere week voor een klein prijsje het ‘Ebook van de week’ aanschaffen. Na de aankoop van het e-book vind je de download in je Libris-profiel. Vanaf hier download je het e-book op je e-reader, smartphone of laptop.

Deel dit artikel met je vrienden!