• podcast luisteren

  Het Nederlandse podcastlandschap verandert vanaf vandaag radicaal

  Podcastabonnementsdienst Podimo is vanaf vandaag live in Nederland. Bij Podimo krijg je toegang tot podcasts en de populairste audioboeken. Voor €4,99 per maand kun je beginnen met luisteren. Een soort Netflix of Spotify voor Podcasts dus!

 • podcast

  Top 3 podcasts over thrillers

  Ben je gek op thrillers en wil je graag een aantal nieuwe bloedstollende titels ontdekken? Wij hebben de 3 leukste podcasts over thrillers voor je op een rijtje gezet. In deze podcasts wordt er over spraakmakende boeken gepraat, waaronder thrillers. Perfect als je geen genoeg kunt krijgen van dit meeslepende genre!

 • 3x de leukste podcasts over romans

  Podcasts vormen een nieuwe trend. Ze kunnen overal over gaan, ook over boeken! Dat maakt ons een echte fan. Podcasts vormen dan ook een goed middel om nieuwe boeken te ontdekken. In dit artikel lees je wat de leukste podcasts over romans zijn. Doe nieuwe inspiratie op dankzij deze [...]

 • Wat zijn podcasts en waar kun je ze luisteren?

  Je hebt het woord vast wel eens voorbij horen komen: podcasts. Bijna 2 miljoen Nederlanders luisteren dagelijks naar een podcast en de populariteit neemt snel toe. Maar wat zijn podcasts nou eigenlijk en hoe en waar kun je gratis podcasts beluisteren? Wij hebben het voor je uitgezocht. En ook de boekenliefhebbers zitten hier helemaal goed, want wij hebben de leukste podcasts over boeken voor je op een rijtje gezet!