• vrouw luistert audioboek

  Luisterhoek

  In de luisterhoek vind je de nieuwste en relevantste luisterboeken volgens de redactie van Booksmagazine. Benieuwd of er wat leuks voor jou bij zit? Kijk dan snel!

 • koptelefoon

  Top 5 populaire luisterboeken

  Ben jij net als wij een echte boekenfanaat en dol op luisterboeken? Wij hebben de leukste en beste luisterboeken voor je opgezocht. Van een bloedstollende thriller tot mysterieuze roman… Met deze leuke luisterboeken wordt het gegarandeerd ‘luisterplezier’!

 • Luisterboeken zonder abonnement

  Luisterboeken luisteren, maar nergens aan willen vastzitten… Wist je dat je ook een luisterboek kunt kopen en downloaden zonder een abonnement af te hoeven sluiten? In dit artikel leggen wij je uit waar je deze luisterboeken kunt vinden. Pssst, we geven ook tips, waar je gratis luisterboeken vindt!

 • Top 5 luisterboek abonnementen

  Luisterboeken zijn één van de opkomende trends binnen de boekenwereld. Met een luisterboek kun je, waar je ook bent, in een nieuw verhaal duiken. Een keer wat anders dan naar de radio luisteren in de auto. Ook het huis opruimen met een luisterboek op de achtergrond is een stuk plezieriger. Er zijn verschillende aanbieders te vinden die een luisterboek abonnement aanbieden. Met één van de onderstaande abonnementen kun je zelf de kracht van luisterboeken ontdekken. Wij weten zeker dat je er net zoveel van gaat houden als wij!

 • Top 10 beste draadloze koptelefoons voor luisterboeken

  Jij wilt jouw favoriete luisterboeken natuurlijk optimaal kunnen beluisteren, zonder je omgeving te storen en zonder pijn aan je oren. Als het gaat om goede draadloze koptelefoons en oortjes om jouw lievelingsluisterboeken mee te luisteren, dan hebben we hieronder een hele mooie selectie hebben gemaakt! Bekijk dus gauw deze top 10 koptelefoons en kijk of er iets voor je bij zit!