Luisterboeken zijn één van de opkomende trends binnen de boekenwereld. Met een luisterboek kun je, waar je ook bent, in een nieuw verhaal duiken. Een keer wat anders dan naar de radio luisteren in de auto. Ook het huis opruimen met een luisterboek op de achtergrond is een stuk plezieriger. Er zijn verschillende aanbieders te vinden die een luisterboek abonnement aanbieden. Met één van de onderstaande abonnementen kun je zelf de kracht van luisterboeken ontdekken. Wij weten zeker dat je er net zoveel van gaat houden als wij!

1.Kobo plus luisterboeken

Voor €12,99 per maand sluit je het abonnement Kobo Plus Lezen & Luisteren af. Met dit abonnement kun je onbeperkt van luisterboeken genieten!

2.Nextory

Ook Nextory biedt een abonnement aan, waarbij je e-books en luisterboeken kunt combineren. Voor €11,99 per maand kun je zelf de magische boekenwereld van Nextory ontdekken.

3. Storytel abonnementen

Met het Unlimited Storytel abonnement kun je voor €12,99 per maand je favoriete boeken luisteren én lezen. Ook hier betreft het een all-you-can-read abonnement.

4. De online bibliotheek

De Online Bibliotheek biedt een gelijkwaardig abonnement aan voor €8,99 per maand. Met dit abonnement kun je elke drie weken 10 luisterboeken en 10 e-books lenen.

5. Bookchoice abonnement

We sluiten het lijstje af met Bookchoice. Voor €3,99 per maand wordt jij maandelijks verrast met acht nieuwe titels. Je kunt van deze boeken genieten als luisterboek en e-book. Een echte aanrader als je nieuwe, verrassende boeken wilt ontdekken.

Wil je meer weten over de verschillende abonnementen van e-books én luisterboeken? Lees dan ook onze blog ‘Welke e-book abonnementen zijn er allemaal?’.

Deel dit artikel