• Lees hier previews van nieuwe ebooks

  E-book Previews

  Wil jij je graag eerst inlezen voordat je een nieuw e-book aanschaft? Dat kan hier! Hier worden gratis previews van de nieuwste e-books vertoond, zodat jij je alvast kan inleven in het nieuwe boek.

 • De Crime Compagnie bestaat 10 jaar en trakteert!

  Uitgeverij De Crime Compagnie bestaat 10 jaar en trakteert daarom de lezers! Gedurende de hele maand juni zijn alle eerder verschenen ebooks te koop voor 1,99! (originele prijs 8,99). Dat is wel een hele mooie actie voor liefhebbers van dit genre. Ook kun je een gratis jubileum ebook downloaden.

 • kopen

  E-books kopen bij eBook.nl

  Welke webshop is geschikt om e-books aan te schaffen? Bij eBook.nl hebben ze een groot aanbod aan e-books, waardoor je heel snel weer verder kan met het lezen van jouw favoriete boeken. Bekijk bijgaande video voor meer uitleg.

 • ebooks downloaden

  Hoe kun je e-books downloaden?

  Na het vinden van jouw gewilde e-book wil je natuurlijk maar één ding: beginnen met lezen! Daarom leggen wij in dit artikel uit hoe je e-books kunt downloaden op een e-reader, smartphone en laptop. Zo weet jij precies wat je moet doen en kun je zo snel mogelijk in je nieuwe e-book duiken! Er bestaan verschillende manieren waarop je een e-book kunt downloaden op je gewenste toestel. Het downloaden van een e-book kan bijvoorbeeld door middel van Wifi of met een USB-kabel.

 • ebook

  E-books kopen zonder abonnement

  Wil je eens uitproberen of e-books iets voor jou zijn, maar wil je nergens aan vastzitten? E-books zonder abonnement zijn dan echt iets voor jou! In dit artikel geven wij je tips over waar je e-books kunt kopen zonder aan een abonnement vast te zitten.

 • E-book abonnementen

  Met een e-book abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag en heb je toegang tot een groot aantal titels. Het tarief en het beschikbare aantal e-books is afhankelijk per abonnement.

 • De beste e-readers

  Je wilt een e-reader kopen? Wat een goed idee! Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om het beste toestel te vinden en daarom helpen wij je een beetje op weg.