Ben jij net als wij een echte boekenfanaat en dol op luisterboeken? Wij hebben de leukste en beste luisterboeken voor je opgezocht. Van een bloedstollende thriller tot mysterieuze roman… Met deze leuke luisterboeken wordt het gegarandeerd ‘luisterplezier’!

1. De meeste mensen deugen, Rutger Bregman

Geïnteresseerd in psychologie en geschiedenis? In het boek De meeste mensen deugen, neemt Rutger Bregman je mee in zijn onderzoek naar de mens. Of de aard van de mens van nature goedaardig of kwaadaardig is, ontdek je in dit interessante luisterboek.

2. De zeven zussen, Lucinda Riley

We mogen wel zeggen dat De zeven zussen serie een van de meest populaire boekenserie ter wereld is. En dat vinden we dan ook helemaal terecht! Alle 8 boeken uit de serie zijn als luisterboek beschikbaar. Ongetwijfeld een van de beste luisterboeken uit dit rijtje!

3. Nachtvorst, Suzanne Vermeer

Nachtvorst is een van die luisterboeken die nog weken na het lezen in je hoofd zit. Vanaf de eerste seconde, wordt je meegezogen in het spannende verhaal. Een echte pageturner dus!

4. Amalia, Claudia de Breij

Het boek Amalia geeft je een persoonlijk kijkje in het leven van prinses Amalia. Het boek is geschreven ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag en geeft je het gevoel alsof je de prinses persoonlijk kent.

5. Bonuskind, Saskia Noort

Bonuskind pronkt met de titel ‘Beste thriller van 2020’. Dit pakkende luisterboek wil je niet meer op pauze zetten, zodra je hem hebt aangezet.

Deel dit artikel met je vrienden!