eBook.nl heeft ook voor het jaar 2021 weer een top 100-lijst gemaakt, waarin de bestverkochte e-books van dat jaar worden benoemd. Op nummer 1 pronkt de wereldbekende titel ‘De zevende zus’. Welke van deze e-books heb jij al gelezen of moet je het komende jaar gaan lezen?

1. De zevende zus

Het zevende deel van de Zeven zussen-serie is aanvoerder van deze top 100. ‘De zevende zus’ neemt je mee in het verhaal van de mysterieuze, zevende zus. Lucinda Riley is de schrijfster achter deze verslavende serie. Wij vinden dan ook dat dit boek absoluut een plekje verdient op jouw e-reader!

2. Rookgordijn

Rookgordijn is het tweede deel van de bloedstollende Noorse thriller trilogie van Jørn Lier Horst & Thomas Enger. Het schrijversduo laten het verhaal tot leven komen, vanuit de perspectieven van Blix en Ramm. Zij onderzoeken de ontvoering van Patricia, een meisje dat tien jaar geleden op tweejarige leeftijd is verdwenen.

3. De trouwe lezer

Max Seeck is in 2021 begonnen met een nieuwe serie, waar De trouwe lezer het eerste deel van uitmaakt. In dit boek onderzoekt rechercheur Jessica Niemi de moord op de vrouw van bestsellerauteur Roger Koponen.

4. Ik ga leven

De 24-jarige Lale Gül onderzoekt in haar debuutroman ‘Ik ga leven’ de grenzen van haar geloof en de gemeenschap, waarbinnen ze is opgegroeid. Haar humor en eerlijkheid zorgen ervoor dat dit boek een echte pageturner is. 

5. De overlevenden

De overlevenden is de literaire bestseller van Alex Schulman, overgewaaid uit Zweden. Een groot trauma uit het verleden houdt een familie in zijn houdgreep. Maar wat is er al die jaren geleden gebeurd?

6. Dodelijk spel

Op nummer zes van deze lijst staat ‘Dodelijk spel’ van David Baldacci. De krachtige personages van deze detective brengen een mysterieus verhaal tot stand dat je het liefst in één ruk uitleest!

7. Daglicht

Ook Daglicht is zo’n boek dat je niet aan de kant kunt leggen. Ook deze thriller is van David Badlacci en heeft een welverdiende zevende plek op deze top 100-lijst van beste e-books 2021 gekregen.

8. De tuinen van buitenzorg

De tuinen van Buitenzorg’ brengt je terug in de tijd. Schrijver Jan Brokken gaat in dit boek op zoek naar de geschiedenis van zijn moeder. Zij is in 1935 naar Nederlands-Indië verhuisd en keerde in 1947 terug naar een verwoest Nederland.

9. De fjord

De fjord is een van die thrillers die je nog lang bij zal blijven. Jørn Lier Horst is niet voor niets een van de bestverkopende Noorse auteur en dat bewijst hij nog eens met dit pareltje op de lijst.

10. KliFi

De nummer tien is KliFi en vertelt over Jákob Hemmelbahn, zoon van Hongaarse vluchtelingen. Het verhaal speelt zich af in 2030 en onderwerpen als klimaatveranderingen worden op creatieve wijze in het verhaal verwerkt.

Deze top 10 beste e-books 2021 vormt nog maar een klein deel van de complete lijst. De andere titels van deze top 100 e-books lijst vind je op eBook.nl!

Deel dit artikel met je vrienden!