• Top 10 boeken in het boekenweekthema: eerste liefde

  Je weet wat ze zeggen: oude liefde roest niet. Helemaal in het teken van de boekenweek hebben wij een top 10-lijst gemaakt bestaande uit e-books en luisterboeken binnen het thema ‘Eerste liefde’.

 • Top 10 opmerkelijke nieuwe e-books spanning en thrillers april 2022

  Ben jij wel toe aan wat nieuw leesvoer? Dan komt dit toplijstje met nieuwe e-books als geroepen! Deze 10 e-books binnen het genre spanning en thrillers verschijnen er in april 2022. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?

 • Top 10 digitale vrouwenthrillertips

  Een digitale top 10 die is bepaald door de redactie van vrouwenthrillers.

 • Top 10 opmerkelijke nieuwe e-books literatuur en romans maart 2022

  Maart: de maand dat de lente weer begint… Oók de maand van een aantal geweldige nieuwe titels! In dit artikel lees je de top 10 meest opmerkelijke nieuwe e-books literatuur en romans die in maart 2022 worden gepubliceerd. Naar welk nieuwe e-book kijk jij het meest uit?

 • Thrillers maart 2022

  Top 10 opmerkelijke nieuwe e-books spanning en thrillers in maart 2022

  Maart 2022 is niet alleen de maand met nieuwe romans, maar er worden deze maand ook opmerkelijke nieuwe e-books uitgebracht in het genre spanning en thrillers. In dit artikel lees jij welke 10 e-books jij deze maand niet mag missen!

 • film en boek

  De 5 beste boekverfilmingen van 2022

  Het aantal boekverfilmingen blijft nog altijd toenemen. Ook in 2022 kunnen er weer een aantal bijzondere titels worden verwacht! In dit artikel lees je welke vijf boekverfilmingen jij moet gaan zien in 2022.